Smartwatch V8 - karóra, Miért kell megvenni, vélemények, ár
Hírek

Smartwatch V8 – karóra, Miért kell megvenni, vélemények, ár

& nbsp;

Intelligens karóra Smartwatch V8 képviseli költségvetési analóg többfunkciós csukló eszközök által termelt több híres márka. Része a modell váltja a smartphone, lehetővé teszi, hogy nyomon egészségi állapotát a felhasználó és a fényképeket a kis felbontás. Egyik fő jellemzői a rendelkezésre belül 1000-1500 rubelt, az ár

tartalmazza.

Műszaki Smartwatch

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

V8

megfelelnek a legmodernebb felhasználó az intelligens karóra jellemzői GT08 kiderült, elég tisztességes:

 • CPA által használt mobil 533-Mahagonny processzor MTK6260A MTK6261 vagy (a teljesítményt a chipek hasonló a hardver a okostelefonok 2010-2012 évig vagy egy modern nyomógombos telefonok a középső szint); LI >
 • szoftver órán létre alapján Android operációs rendszer, de kompatibilitás biztosított a mobil eszközök az operációs rendszer a Google, és a iPhone és iPad);
 • link jelenik meg rendszeres telefon SIM-kártya;
 • Az óra képernyő átlója 1,54″ , felbontása 240×240 pixel.
 • A fényképezés formátumban 480p és 240p videó;
 • memória: RAM – 64MB ROM – 128MB.
 • kapcsolódjon más eszközök használata Bluetooth 3,0;
 • A akkumulátor kapacitása 380 mAh.

Az óra méretei 5,7 x 4,3 x 1,2 cm, és súlya 80 gramm. Ha azt szeretnénk, akkor válasszon egyet a három lehetőség közül – Smartwatch V8 fekete, arany és ezüst. A pánt a legnépszerűbb fekete modell színe hasonló a szervezetben. A színek, a további változatok, Smartwatch V8 ezüst és arany, más a karkötő, bár ez szinte nem nyilvánvalóak, ha az intelligens karóra kopott a kezét.

Tervezés és csomagolás Smartwatch V8

téglalap alakú és alumínium szerkezet okos Watch 08 GT, mint a legtöbb „okos” órát. Bár a kijelző, szemben a drágább kütyü, zárt normális, és nem ütésálló üveg. A burkolat fém, de nem védett a nedvesség, amely a intelligens karóra nem kívánatos, hogy nedves, és különösen, hogy merítse vízbe .

eleme egy Smartwatch V8 arany és más módosítások a következők:

 • fent az érintőképernyőt, akkor láthatjuk az első kamera lencséje;
 • jobbra van egy kulcs formájában egy kerék (amely csak tolja – görgetés nem történik intézkedés);
 • a bal oldalon van a dugó a microUSB port, hangszóró és mikrofon.

  Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

A csomag modult, ami jön az eredeti dobozt két prizma felét tartalmazza az órát, töltőkábel és az akkumulátor. Van is egy kézi kínai és angol nyelven. Ha meg kell találni Smartwatch V8 kézikönyv Orosz kell keresni a szöveget az interneten.

Képernyő egyéb jellemzői és óravezérléshez

Mivel a képernyő használható a karóra 1,54 hüvelykes mátrix felbontása 240×240 pixel – több, mint néhány nyomógomb telefonok. A látószögek és a fényerő szintje lehetővé teszi, hogy használja a modult bármilyen fényben. Az érzékelő gyorsan reagál a csapot, és a kép élességét lehetővé teszi, hogy különbséget meglehetősen kicsi szöveg – még olvasni képernyő könyveket nehéz lenne, mert a kis átlós.

Ahhoz óra múlva Smartwatch V8 nyomja meg

a bekapcsoló gombot, majd a képernyőn megjelenik az analóg tárcsát. Navigálni az asztalra kell tennie, hogy swapnote a képernyő szélén. Itt látható az idő, a státuszt állapotait vezeték nélküli és mobil hálózatok, az akkumulátor töltöttség jelző ikon és egy hang profil.

Üzenetek az óra lehet tárcsázni közvetlenül az érintőképernyőn, ahol van egy kis képernyő-billentyűzet. Ott van a lehetőség, SMS, és kéri, hogy a memóriában tárolt számok óra. Ha szinkronizálni egy okostelefon segítségével címlistáját.

Hang és multimédia Smartwatch V8

Annak ellenére, hogy az alacsony költségű, intelligens órák GT08 van egy hangszóró egy jó kötetet. A hang minősége nem túl magas a zenehallgatás, míg elegendő beszélni „kihangosító”. A kommunikációs és multimédiás lejátszáshoz ajánlott használni a vezeték nélküli fülhallgató.

Intelligens órák lehet játszani zenét MP3 formátumban, és tette az ő segítségükkel felvételt. Akkor indul az óra, és a video felbontás mp4 vagy avi beleértve GT08 a kamerával készített hengerek. Maximális video formátum 320 x 240 pixel.

Szabványos és sportolási lehetőségek

A funkcionalitást egy intelligens karóra lehetővé teszi a

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

felhasználó tudja, az idő és a dátum számításokat végeznek egy számológép és még set emlékeztetők a naptárban. Bár az ilyen bejegyzések egy kis képernyőn nem túl kényelmes. Van egy lehetőséget, és állítsa be a riasztás, amely jeleket küld a felhasználónak a külső hangszórón keresztül vagy rezgés.

A repertoárból GT 08 és számos funkciót tartalmaz kifejezetten a fitness karkötő. Ezek közé számítva a lépések száma a kontroll a felhasználó tevékenységét és az alvás minőségét. Természetesen mérési hiba sokkal nagyobb, mint a valódi sport eszközök, és a kapott számok komolyan nem éri meg – különösen azért, mert az óra nincs szívritmus monitor, nincs GPS érzékelőt.

Az intelligens funkciója a modult

között a jellemzője, hogy az intelligens órák GT 08 Bizonyos mértékig képesek helyettesíteni az okostelefon, meg kell figyelni, hogy a kamera. Kis felbontású (640 x 480 pixel. Fotókat és 320 x 240 pixel. Video) nem teszi lehetővé, így a szokásos kép, de hogy a logója a kapcsolati elegendő, és a méret. További hasznos olyan funkció, amely lehetőséget ad arra, hogy használja az órát, hogy megtekinthesse kamerák képeinek okostelefon munkájáért elég telepíteni a BTNotification alkalmazást.

Hívás és üzenetek küldése, valamint fogadhatunk hívásokat, a szerkentyű használhat előre telepített SIM-kártyát. Használd az órát, mint a

Bluetooth headset, okostelefon. Szinkronizálása GT 08 telefonnal, hívásokat fogadhat az ő „SIM kártya”. Ugyanígy kap értesítést nézni a szociális hálózatok és az SMS.

A szolgáltatások listája tartalmazza a zenehallgatás egy órát vagy telefonon. Beállítása előtt Smartwatch V8 lejátszás audio fájlokat, célszerű telepíteni egy microSD kártya (maximum 16 GB). Memory okos órák elég lesz magas, 5-10 dallamok. A megoldás, hogy ez a helyzet a dob zeneszámokat a smartphone.

Óra lehetővé teszi, hogy képeket JPG, PNG, GIF és BMP. A megjelenítő alkalmazás nem túl kényelmes, sőt, egy fájlkezelő. Emiatt a képeket meg kell nyitnia egy lehetősége nélkül fordult.

Szoftver Smartwatch V8

A telepített egy Smartwatch V8 firmware alapján Android operációs rendszer. Emiatt a legjobb óra kompatibilis okostelefonok futó platformokon Google-tól. Ha szinkronizálja az iPhone funkcionalitását az intelligens órás csökkenti az információkkal is szerepel a használati utasításban.

Csatlakozás telefon Android operációs rendszer is telepíteni további alkalmazásokat – a legtöbb funkció kerül sor. Annak érdekében azonban, hogy teljes mértékben kihasználják a modul letöltése a Play Market és telepítse a smartphone egy speciális eszköz BTNotification. Ezzel a célja a különböző modellek az intelligens karóra, beleértve Watch GT08, alkalmazások vannak ellátva a következő funkciókat:

 • küldésére és fogadására hívás, ha szinkronizálja a smartphone;
 • hozzáférést órát az SMS és telefonszámokat a telefon;
 • ellenőrzik az okostelefon kamerája;
 • értesítéseket kapni telepítve a smartphone szociális hálózati alkalmazások és azonnali üzenetküldő.

A gyártó biztosított dolgozik tabletta Android és iOS. Ebben az esetben, ha nincs 3G / LTE órádon megkapják az értesítést, ha csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz. Bár a beállítások beállíthatja képes fogadni a rendszer üzeneteket az operációs rendszer, beleértve a külső eszközök csatlakoztatását (például USB-stick eszköz, amely támogatja OTG technológia).

önállósággal Smartwatch V8

A csomag tartalma akkumulátor kapacitása 350 mAh lehetővé teszi az intelligens karóra, hogy a munka 4-5 napon offline módban. Ha szinkronizálja a smartphone munkaidő csökken 2-3 nap. Csatlakoztatása Bluetooth headset, és egy intelligens karóra, mint egy mp3 lejátszó csökkenti ez a szám 10-12 óráig. Készenléti üzemmódban, Smartwatch V8, ha az óra a szinte nem használja, akkor utóbbi akár 180 óra (7,5 naponta).

Ha tölteni az ajánlott csak a számítógép, vagy laptop POWERBANK. Töltő áram nem haladhatja meg a 2A. A gyógyulási idő az akkumulátor kapacitása kb fél óra, bár ez függ a jellemzői a töltőt.

A előnyeiről és hátrányairól

Az előnyök az intelligens karóra tartalmazza:

 • A modern és elegáns kialakítás – nem rosszabb, mint a legtöbb más csukló modulokat;
 • jelenléte számos funkciók, többek között a kamera és a lejátszás audio és video fájlokat;
 • bővíthető memória microSD kártyával.
 • készülékekkel kompatibilis Android OS és iOS.
 • megfizethető órák költsége több alkalommal olcsóbb, mint akár költségvetési okostelefonok.

A hátrányok közé tartozik a modul kényelmetlen használni. A méret a billentyűzet túl kicsi a szövegbevitel, alkalmazások találhatók a menüben, a prioritás nélküli használat, és módosíthatja a sorrendet a felhasználó nem fog működni. A hátránya viszont helytelen fordítása egyes menüpontok.

Felhasználói értékelések

megjelent a piacon néhány évvel ezelőtt, az órák népszerűvé vált, még a jelenléte nagy számú versenytárs. A tulajdonosok hagyott mintegy Smartwatch V8 véleménye, többnyire pozitív tartalmat. Bár rámutatni hiányosságokat, amelyek nélkül nem jár költségekkel, modern szerkentyű.

Julia M. : Egy fajta órát néz ki, nagyon elegáns és olcsók. Ezek ugyan néha rossz, nem mindig kap üzeneteket a szociális hálózatok, strays zenélni egy vezeték nélküli fejhallgatót. A lépésszámláló pontatlan – néha kihagy lépéseket, néha a szél a felesleges. De a telefon GT 08 valóban cserélni – különösen, ha az okostelefon elfogyott az akkumulátort.

Maxim G. : Előnyei intelligens órák gondolja hangos, viszonylag nagy képernyő és az a tény, hogy néznek ki, sokkal drágább, mint költség. Vannak hibák – nem minden menü tétel helyesen lefordították orosz, nem egészen elégedett a tárcsákat.

Oleg N. : Az intelligens karóra kellemes meglepetés volt – nem várható, hogy ilyen lehetőséget biztosít egy minimális költség. Sőt, jól néz ki a karját, könnyen kezelhető, és elég hangosan. Munka sokáig – sokkal hosszabb okostelefon. De hogy meddig fog tartani engem, nem biztos, az üveg már karcos.

Statisztika

Watch létrehozni egy kicsit ambivalens benyomást. Egyrészt, ez egy szerkentyű rengeteg lehetőséget, a másik – ezek a jellemzők nem mindig helyes, „sport” lehetőségek jellemzik magas mérési hiba, a szinkronizálás iPhone és iPad elvesztéséhez vezet funkciót. Kompenzálja a hiányosságokat a Smartwatch V8 ár és stílusos megjelenés, ami az óra érdekes lehetőség igénytelen felhasználó számára.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...