Silane Guard – folyékony üveg, véleménye és az ár, észrevételeit, hogyan működik? Vásárolj most,

ápr 29, 2019 by Kelemen Gréta
[Total:    Average: /5]

álltal Guard U> egy eszköz polírozás autók, hogy minőségi védelme, a test és növeli a tartósságot a felső réteg festék. A terméket a híres cég Japánban Willson, a világ vezető gyártói között termékek autóápolási. A fém kezeljük ezt a készítményt megszerzi egy szalonképes megjelenést, annak színe ismét válik világos és telített.

Leírás álltal Guard

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

A szilán hasznosítás – előkészítése festés kizárólag felületes testrészeket. Ez semmi esetre sem lehet alkalmazni a műanyag és gumi alkatrészek, lökhárító, üveg elemek és fények. Vízüveg tartósan megvédi a külső forma egy test felszíni közlekedés megsértsék integritásának eredeti befejezi – chipek, karcolások és egyéb mechanikai károsodás.

Rendelkezik víztaszító tulajdonságokkal. Emiatt a fényes felületet a gép hosszú ideig, tiszta marad, még akkor is, ha az ablak egy nagy felhőszakadás. A folyadék védi a test festék a fakulástól okozta expozíció a napok sugarak és minimálisra csökkenti a kockázatát az agresszív vegyi anyagokat, amelyek autóipari tisztítószerek.

A működési elve álltal Guard

Eszközök polírozás egy autó Willson „megragadja” után néhány perccel a felvitel után. Van kialakítva a vékonyréteg, frissítése a megjelenést, így Shine.

Film hosszú ideig védi a szervezetet a közlekedési nedvességtől és az ultraibolya fény. Ha szükséges, akkor tovább kell alkalmazni 2-3 réteg folyadék.

TOP 7 jellemzői folyékony üveg szilán Guard

 • Gyors rögzítés. Amely lehetővé teszi, hogy azt több rétegben nélkül hosszú várakozás szárítási mindegyikre.
 • vonzó megjelenést. A szín a festék válik telített, van egy fénye megmarad egy évre.
 • veszélytelen az egészségre. A kompozíció a szilán Guard nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat az autó tulajdonosa, amely lehetővé teszi, hogy alkalmazza azt magad.
 • vízlepergető hatású. Csökkenti annak szükségességét, hogy látogasson el egy autómosó autó hosszú ideig tiszta.
 • Magas védelem! Tartósan és megbízhatóan védi a nedvesség, mechanikai sérülés és a napfény.
 • Elegendő a lengyel az autó 1 alkalommal évente. Az egyediség a készítmény hiányában szükségességét túl gyakran lengyel az autó – egy vagy két alkalommal egy évben elegendő lenne.
 • Ez nem igényel további berendezési tárgyak. A készlet folyékony üveg tartalmaz egy teljes készlet eszközök kezelésére testfelület.

Továbbá, ez különbözik kedvező áron.

Az alapvető termékek és berendezések szilán Guard

Cleaner járművek áll szilícium, viasz és polírozó komponensek. A termék csomag tartalmaz palack folyékony, szivaccsal annak alkalmazása a fém testfelület (applikátor), kesztyűk vinil, egy speciális szalvéta.

Alkalmazási szabályok és ellenjavallatok szilán Guard

A maximális hatás, akkor kell, hogy kövesse a gyártó ajánlásainak kifejtett használati utasításokat.

 1. alkalmazása előtt folyékony üveg kezelt területeken alaposan meg kell tisztítani, és hagyjuk megszáradni vagy száraz közlekedés.
 2. Ha jelek felismerésére rozsda, akkor kell menni.
 3. Kívánatos, hogy a járművet egy jól szellőztetett helyiségben.
 4. A kezelés alatt a szervezet biztosítja, hogy a gyógyszer a polírozás nem sértheti a bőr, a nyálkahártyák, a szem, a száj.
 5. Elővételben ajánlott viseljen védőkesztyűt.
 6. alkalmazása előtt paszták fém alap gondosan megmunkált speciális zsírtalanító.
 7. Work felhasználásával előállított applikátor, majd a segítségével speciális szalvéták egyenletesen oszlatja el a megoldás az egész felületén a test.
 8. A kikeményedés után az első réteg, a gyártó azt javasolja, hogy 1-2-szor ismételjük meg az eljárást.
 9. OL> Ha folyékony üveg műanyag, lökhárító, üveg, lámpák, gumi és króm elemekkel kell gyorsan eltávolítani egy nedves ruhával. Befejezése után a munka az autó szükséges, hogy elhagyja a nap. Mint mondja, a gyártó, ez a krém képes tartani legfeljebb 1 év.

  Hol lehet vásárolni folyékony üveg?

  Eladom álltal Willson Guard akkor a hivatalos honlapon, lesz nyereséges áron az árrés nem kevesebb, mint 100%.

  AKCIÓ! A honlapon a gyártó olcsóbb vásárolni 2 csomag, akkor a szilán kap Guard 990 …. Ha meg szeretné vásárolni csak egy csomagot, akkor meg kell fizetnie a teljes összeget – 1980 …. Tehát jobb rendelni csak egy csomag barátai vagy rokonai száma 2 darab.

  folyékony szi Willson üveg Guard

  Szállítás postai úton minden a világ

  Vásárlói vélemények álltal Guard

  Nagyon fontos számomra a feltétele a motor és a futómű az autó és a megjelenését. Korábban kellett tölteni egy csomó pénzt, hogy nézze szolgáltató központ fényezésére. Miután a tárgyaláson barátainak álltal Guard és megpróbálta azt, megdöbbentem a hatást. Az autó volt, mint az új. Elégedett a könnyű készítmény alkalmazásával, amellyel tudok megbirkózni a saját. Vera, 31 hogesmeade a megjelenése a test láthatóvá válik a folyamat. A szín válik telített, volt egy ragyogó. Vízüveg felülmúlta a várakozásokat!

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

By Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."