[Total:    Average: /5]

MiciNorm-hatékony gombaellenes krém

Majdnem minden gombás fertőzések kezdődik a hámlás, amely végül kialakult kis buborékok. Ezek tört és kapcsolja be egy edzett kéreg, egy későbbi zónában megnövekszik, és gyulladást alakítanak.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

A vereség a körömlemez, a köröm tippeket sötét lesz, és unalmas, azok rétegzett és úgy tűnik, csúnya dudorok, ami miatt a köröm széleit egyenetlenné válik, és a köröm is megváltoztathatja alakját.

A gombás fertőzések kezelése nehéz, ezért fontos, hogy az alkalmazás megkezdése gombaellenes gyógyszereket.

Cream MiciNorm segít megszabadulni minden gomba organizmusok, hogy javítsa az állapotát köröm és a bőr, és az ellenálló képesség növelésére, hogy az ilyen fertőzéseket.

Tulajdonságok MiciNorm

Tool MiciNorm tulajdonságokkal bír, amelyek a harcot a gomba gyorsan és hatékonyan:

 • a krém gátolja a növekedését és terjedését a minden típusú gombák, és azok spóra;
 • visszaállítja a immunitást és fokozza az anti-gombás védelmet, ezáltal megakadályozza ismételt fertőzés;
 • nem tartalmaz mérgező anyagokat, amelyek mellékhatásokat okozhat, illetve a mellékhatások.

Összetétel MiciNorm

krém MiciNorm alkotóelemeiből tevődik állati és növényi eredetű:

 1. Extract jet hód: megakadályozza a kórokozók terjedését, serkenti a regenerációs folyamatokat és elősegíti a gyors helyreállítását sérült szövet, javítja a helyi anyagcserét, hatékonyan megbirkózni gennyes fertőzések.
 2. Aloe kivonat: elpusztítja a különböző formái gombák, gyorsítja a sebgyógyulást és a repedések, serkenti a folyamat megújítása és a sejtek növekedését biztosítja a szövetek tápanyagokkal.
 3. Az extraktumot tölgyfa kérge: áll egy nagy számú természetes gombaellenes szerek, amelyek gátolják a életképességét gombák és baktériumok; kiküszöböli a túlzott izzadást és a kellemetlen szag, gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatása.
 4. E-vitamin: revitalizáló hatása van a bőrre, meggyorsítja a folyamatot a regeneráció és szövet-kijavítási, enyhíti a fájdalmat és viszketést, puhítja a bőrt és kiküszöböli peeling.
 5. Citromsav: gátolja a terjedését a gomba és megsemmisíti azt, fertőtleníthető sebek, normalizálja a verejtékmirigyek, és eltávolítja a szag;
 6. szegfűszegolaj: serkenti a vérkeringést, helyreállítja a sérült szerkezete körmök, leállítja a gyulladásos folyamatok, antiszeptikus és gyógyító hatásának.

Alkalmazás MiciNorm

gombaellenes krém MiciNorm kell alkalmazni az utasítások szerint:

 1. alkalmazása előtt tisztítsa az érintett bőrfelületet;
 2. masszázs szükséges mennyiségű krémet a bőrbe, amíg teljesen felszívódik;
 3. a kúra súlyosságától függ a gombás és mozog 4-12 hétig.

Vélemények MiciNorm

Hat hónappal ezelőtt fedeztem bőrpír a lábujjak között, amely kísérte kellemetlen viszketés. Rögtön rájöttem, hogy ez a gomba, mert már foglalkozott vele, de aztán sokáig tartott, hogy megszabaduljon tőle. Ez alkalommal vásárolt a krémet MiciNorm, amelyen keresztül nagyon hamar megtérül! Viszketés és égő érzés eltűnt rögtön az első használat után!

Dmitry, 41 év

A gomba először, és a fiam kiakadt, és egy idő után én és a férjem. Kezeltek más módon, ami kissé tompította a fájdalmat, de valódi segítséget tőlük. Egy barátom azt tanácsolta, hogy vegyek MiciNorm, amely elintéztem magam. Ez a krém segített mindannyiunknak megszabadulni a tünetek és a gomba!

Dinara, 34

A vásárlás egy gomba krém MiciNorm a gyógyszertár fény. Ár -39 € -49 €. Szállítás. Vélemények. Készítmény, alkalmazás, ellenjavallat. Rendelési MiciNorm a gyógyszertárban most online!

Elérhető a gyógyszertárban most

Ország : Európában

év : 2017

Volume : 30 ml.

Ajánlott természetesen : 1 hónap

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Élettartam : 2 év

tárolási módot : A hőmérséklet legfeljebb 25 ° C-elkerülve a közvetlen napfénytől

A termék jelölése : Certificate EAC

A termék igazoltan

Fizetési : készpénz / kártya kézhezvételekor

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

By Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."