Hírek

Mennyit kell enni a nap folyamán?

Mennyit kell enni a nap folyamán? Értékeld a cikket

[#] Több éve, minden táplálkozási, orvosi és személyi edző megismétli, hogy meg kell enni naponta 5-ször. Ez természetesen szükséges a harc a karcsú alak. Sok tanulmány, amely megerősíti azt az elméletet, hogy ez az elosztás az étkezések ideje, hozama kézzelfogható előnyöket formájában fenntartja, sőt csökkenti a súlyt . Azonban, ha megnézi ezt ugyanazt a tesztet, nem volt említés az a tény, hogy nem Ezen ajánlások betartását vezethet az elhízás vagy a fordított hatást, azaz gyarapodik. Ebben a tekintetben, úgy döntöttünk, hogy egy közelebbi pillantást, és látni, mi folyik valójában ebben az egész őrület kibontakozó élelmiszer a nap folyamán.

Az előnyök a módban 5 hús

Néha a kis lépések hozzák meglepően nagy hatást. Igen, lehetséges, hogy elmondja és a pusztítás az élelmiszerek három óránként a nap folyamán. Miért? Sok ember számára, akiknek problémái vannak podjadaniem között főételek, bevezetése egy ilyen rendszer lehet üdvösséget. A szokás a test a kisebb és ugyanabban az időben, gyakoribb étkezés egy nagyszerű módja annak, hogy elnyomja az állandó étvágyát . Ha még mindig nem tudja fegyelmezni magam, akkor érdemes segítséget formájában a kiegészítés étrend mintegy egyikük itt. Ezen túlmenően, ez a módszer másik nagy előnye, nevezetesen korlátozó esti evés. Sajnos, sokan hajlamosak a böjt a nap folyamán, és ennek következtében az esti üres az egész hűtőszekrény horror. Mode pięcioposiłkowy határozottan jobb alternatíva erre a magatartásra.

Mi az igazán fontos?

Ha ismeretes, hogy az élelmiszerek elosztása öt étkezés a nap folyamán helyesen, egy ember, akinek életmód nem teszi lehetővé. Köztudott, hogy nem mindenkinek van lehetősége munkát találni, vagy iskolába elég hosszú idő, hogy minden 3 vagy 4 óra, hogy képes legyen enni egy étkezés. Mit mond ez a tanulmány. Tehát, amint az elején ezek a vizsgálatok egyértelműen azt mutatják, hogy az alacsony penetráció étkezés után közvetlenül befolyásolja a súlyt. A végén, vannak emberek, akik egyszerűen nem bírják ezt a módszert az élelmiszer-forgalmazás és nincs értelme az ilyen esetekben, hogy végrehajtja-e azt.

Mi a fontosabb, mint a rendszeres étkezés, a kalória tartalma és minősége . Ha nem metszi a napi kalória, nyugodtan enni, és mit 5, 7 vagy akár 10 órán át, nem kell, hogy ez egy nagyon negatív hatással van az egészségünkre és a szám. Ebéd kell végrehajtani az alapvető feladatokat, azaz, hogy látnak el bennünket az energia, vitaminok és ásványi anyagok szükségesek a normális működését a szervezetben. Ezért a táplálkozás legyen kiegyensúlyozott és egészséges, és hogy hány órát eszünk egy másodlagos kérdés. Elsősorban arról, hogy ne sokat eszik.

Emlékezz!  • Egyél belül a kalória igényeinek, nem több.
  • Emlékezz a vitaminok és ásványi anyagok a diéta.
  • Food egy energiaforrás, meg kell enni gyakrabban és kisebb részét.
  • Ne erőltesse magát valami, hogy a szervezet nem képes elviselni – nem sok értelme.
  • Próbálj meg nem enni este – az utolsó étkezés naponta legalább két órával lefekvés előtt.

Kapcsolódó cikkek

Egyél gluténmentes, vagy nem? A teljes igazságot divat a fari … nézetek 501Dieta alkáli – megszabadulni a tejsav organiz … nézetek 435Gładka bőr köszönhetően diecieviews 598Wszystko mit kell tudni błonnikuviews 459

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük