Hírek

Egyél gluténmentes, vagy nem? A teljes igazságot divat gluténmentes

[Total:    Average: /5]

Egyél gluténmentes, vagy nem? A teljes igazságot divat glutén freeOceń cikk

A glutén semmi, mint fehérje, növényi eredetű. Meg fogjuk találni, elsősorban a gabonafélék, mint a búza, a rozs, a zab és árpa. Ez az egyetlen információ, hogy nem kétséges. Glutén, mint kiderül, lett vita tárgya a világon a tudósok és orvosok, és a közönséges halandók. Valószínűleg annyi támogatói ellenfelek. Nem elég az egyes pártok, a kemény érveket, amelyek támogatják a verzió. Azonban, mikor áll az oldalán e patthelyzet a benyomást kelti, hogy a vita emelkedett nagyon magas rangú, és a felek mindegyike alkalmas arra, hogy a téma, túl érzelmes. Igaz, sajnos úgy tűnik, hogy már nem beszélünk arról, hogyan lehet megbízható választ arra a kérdésre, hogy a gluténmentes egészséges-e vagy sem. [#]

Fog határozottan az út, ha a vállalkozás kapcsolódó élelmiszer gluténmentes annyira erős. Ez talán egy kicsit kezd hasonlítani a híres wmawianie emberek a dohányipari cégek, hogy a cigaretta nem káros. Vagy cukormalmok, amely során a kutatás, amely kimutatta, hogy az elhízott emberek zsírt, és nem csak a cukor. Ahol a nagy pénz, van egy nagy átverés. Sajnos, bármilyen környezetben és bármilyen ipar, fekete bárány, ami a profit szívesen eladják áltudományos elmélet az embereknek. Mindazonáltal meg kell behatolni közelebb a hatása a glutén a mi fizikum és az egészség.

Mi az a lisztérzékenység, és hogyan befolyásolja a glutén?

Ez az egész vita a hatása glutén egészségre és a test kezdődött, amit diagnosztizáltak egy nagyon ritka betegség, mint például a lisztérzékenység. Ez a hiba beteg közül kevesebb, mint egy százaléka a világ népességének. A betegség az, hogy a szervezet nem megfelelően reagál a bevitt glutén. Ez ahhoz vezet, hogy eltérések a tápanyagok és vezet kárt a bélbolyhok. A coeliakia egy kellemetlen betegség, ami veszélyes a beteg életét. Ilyen esetekben, éppen ellenkezőleg, akkor kötelező, hogy hagyja abba a glutén és a betartását a megfelelő étrend.

Azonban nem csak a betegeket celiakie kénytelen megszabadulni a menü gluténmentes. Ebbe a csoportba tartoznak még személyek intolerancia ezt a fehérjét, valamint azokat a személyeket, akik allergiásak rá. Ahhoz azonban, hogy meghatározza, hogy egy ilyen lehetőség nem vagyunk érintett, akkor forduljon orvoshoz megfelelő vizsgálatokat. Az egyetlen módja annak, hogy erősítse meg vagy cáfolja a przepuszczeniom. Ezen kívül van még olyan dolog, mint az intolerancia a test laktóz, amely lehet figyelmen kívül hagyni, mert fogunk összpontosítani csak glutenie.

Enni vagy nem enni?

Ha nem tartozik a betegek száma e panaszok nem kell aggódni túl sokat fogyasztása glutént. Hála neki a kenyér vagy a tészta, hogy eszünk, finomak. Azonban meg kell figyelni, nem kötődik adalékanyagok glutén, csak a búza. Most, a fehér kenyér és egyéb termékek csak búzalisztből tartalmaz sok egyszerű cukrok. És enni a túlzott mennyiségű E komponens vezet a túlsúly. Sajnos, a cukrot egy nagy ellensége a karcsú alak és a jó közérzet, mint a glutén. Tehát mielőtt vissza a polcra, akkor elkezd gondolkodni, hogy mit lehet tenni a kosár árut jelölt gluténmentes, vagy nem, jobb ellenőrzésére, hogy mennyi mindegyik tartalmaz cukrot.

Kapcsolódó cikkek

Minden, amit tudni kell błonnikuviews 461Ile van, hogy eszik a nap folyamán? Nézeteit 267Gładka bőr köszönhetően diecieviews 600Dieta alkáli – megszabadulni a tejsav organiz … 437 megtekintés

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük