Egészség

Bliss Hair – az ár, ahol vásárolni, az eredeti

Ha van egy ocsmány frizura és a haj panelre az utolsó bosszúságot: Tudom, éltem át, és elfelejtette a problémákat a segítségével ez az eszköz – keleti olaj haj Bliss Hair Home System.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Újabban rettenetesen szégyellte a frizura, gyönyörű haj lett a rögeszméje. Minden rokonok, barátok és elvtársak készen álltak, hogy hívjon meg, „Antonina-akarom-cool-haj” … De én nem fog semmilyen.

Biztos vagyok benne, sok a tisztességes az emberiség felének, megért engem most sóhajtva. De szerencsém volt, vettem itt az igazi „boldogság a haj” – az úgynevezett vaj Bliss Hair. Miért? Most mondja minden rendben.

A lányok különböző – fekete, fehér, piros …. Bliss Hair

zöld, kék és tarka. Emlékezz ül, milyen színű haj és milyen frizura az évek vad fiatalok, én csak viselt. Úgy tűnik, hogy mindent. Olyannyira, hogy Kate Winslet vele Egy makulátlan elme örök ragyogása idegesen dohányzik a pálya szélén. Ez annyira jó! Az ifjúsági tömegben szabad művészek egyszer volt, hogy kitűnjön. Payback A kísérletekhez közelebb került 30 éves, amikor a haj kezdett forogni, mászni gerendák, hogy kiáll a különböző irányokba, mint Einstein, és általában úgy viselkednek, ahogy tetszik, nem hallgat a szeretője.

Az apa megtalálása a padlón darab hajam, szeretett viccelődni a témáról: „Smart haj hagyott rossz fej”. Nagyon Achtung után jött az az ikrek születése – az erőt, egészséget öltek Nemer, és minden nő meg fogja érteni engem néha terhesség és szoptatás köze a hajam teljes katasztrófa.

Az első hónap után újszülött nem volt haja, és egy év és fél Átmentem a gyermek anyja, és rájött, hogy dolgozni, mint egy fészek a fején nem tud kijutni.

szórnak, könnyek és átkozta a hippik, a vad szél és a festékek együtt, vágtam a haját rövid, szinte fiú sündisznó. Nasty haj növekedése akart, de továbbra is kiesik maradékot boldogan és módszeresen. Feldobás dilemma: az utat a La Nargiz Zakirova és paróka mint Diva, rábukkantam egy lány, ami miatt a lakosság a zsinórozás. Amikor elmondtam neki a probléma azt válaszolta egyszerűen: „Van haja Bliss Hair kifejlesztett alapján előírásai kínai és koreai orvoslás. Ez nehéztüzérség kell segíteni.”

Gyártók körülbelül Bliss Haj: bagoly a világon?

Természetesen veszem mindezt dicséret szkepticizmus – mondjuk, fizetett neki a reklám. Hány ilyen próbáltam? Igen, egy csomó minden más. Megvettem minden sorában számos jól ismert és nyilvánosságra hozott eszközökkel, próbáltam a receptek nagymama Agafia és a bölcsek, azt le kellett nyelnie a csukamájolaj, mint a víz, vitaminok A-tól Z-ig … Igen, én még szégyellem beismerni, a cselekmény a hajnövekedést a telihold, egy erdei tisztáson tette. Mit? Semmi, még mindig, mint egy sündisznó az azonos tisztáson. Tüskés, mérges és nem hisz mindenképpen csodákban. De a kíváncsiság győzött, és én már sehol, és nyúltam válaszokat az interneten.

A válasz a lekérdezés „haj Bliss Hair” mindentudó guru Google kedvesen elmagyarázta, hogy ez nem nem maszk, ez olaj. „Olaj? Mert ennyi pénzt? Viccelsz? Bojtorján bármely gyógyszertárban lehet kapni ötször olcsóbb!”, Gondoltam dühösen bámulta a monitort a laptop.

A hivatalos honlap Bliss hajra adott néhány furcsa jellemzői: egy eszköz, mint tette a laboratóriumokban Kínában és Koreában, de a fő összetevő marokkói olaj és aktivátorok a növekedés.

Ha megbocsátasz, Kínában marokkói receptek és a növények? Mi az, hogy érdekes a földrajz, mint, hogy bagoly a világon próbál húzni.

Azonban én „akasztott” a történet a a termék összetételét. Mint, semmi egzotikus, csak a két összetevő – argánolaj és a lenmagolaj.

A vélemény fodrász egy kicsit megnyugtatott. Elkezdtem nézni a szép képeket kevesebb gyanút.

A vajat egy potenciális vevő Bliss Hair

A fő tulajdonságait argánolaj, ezek a gyártók:

 • miatt a karotinok tömítések „skálák” a haj, azonnal helyreállítása a szerkezet;
 • omega savak szerepelnek a készítményben, így a hiányosságot tápanyagok;
 • A tokoferolok hozzájárulnak a regenerációs a szőrsejtek, ami a haj elkezd nőni.

Általános, megígérte a termelők a jeleket és csodákat – állítólag a haj él és talpra 10 másodperc alatt. „Folyékony arany”, mondta az alkotók az olaj. Nos, jól, jól.

A szokásos lenolaj, amely már tele saláták (ez nem olyan tápláló) is festett, mint a forrás éltető erő. A tulajdonságai:

 • segít újraéleszteni a természetes fényt – egy igazi szolgáltatást a szőrtüszők;
 • kiváló antioxidáns, taszítja az összes káros anyagok, toxinok és nehézfémek szőrsejtek;
 • aktiválja a vérkeringést, és ezért minden anyagcsere-folyamatokat.
Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Final páncéltörő érv vásárolni Bliss Hair Home System kiderült, hogy a vitaminokat tartalmazza a termék – van egy egész sereg őket, úgy tűnik, de a fő – A, B és E Általában egy frissítő koktélt, nem egy kozmetikai haj.

De nem parabének vagy tartósítószereket – 100% -ban természetes összetevők természetes kamra. Rendben, hízelgett, én úgy döntött, hogy megpróbálja. Végül, de nem utolsósorban megvesztegette a tény, hogy az ár a Bliss Hair rendszer nem volt 1890 …, ahogy eredetileg, de „csak” 990 …. Talán egy reklámfogás, de vettem egy esélyt, hogy rendelni.

én nem hiszem el, azt hittem, hogy a válás, csalás és általában az ilyen nyilatkozatok legkeresettebb a kötőjel le a negatív visszacsatolás. De ez nem megalapozatlan, minden bizonnyal meg kell próbálni a legtöbb. Rendezett.

Bliss Hair olaj, és akkor boldog lesz

elrendelő nagyon gyorsan, kedvesen azt mondta, hogy érkezik meg a csomagom túl hamar. És valóban – viccet a „séta a kínai” volt a helyén van, minden jött gyors. Egy kicsit idegesen húztam a csomag egy kis üveg olajat adagoló kúp. „A Vanessa ECOFLORA” – volt ráírva. Plus – az utasítás a Europen. Kínai-koreai varázslók azt ígérte, hogy az én „haj átalakul 10 másodperc”, velük meg fog történni:

 • tele vannak tápanyagokkal, és általában „életre kelnek”;
 • fognak növekedni kezdenek éjjel és nappal;
 • elvesztette töredezett;
 • fognak ragyogni, mint egy tükör;
 • és általában fehér lesz, puha, és hála Istennek, nem bolyhos, és engedelmes.

„Nem szerencsés a hajad”, – „szerényen” lépett az elbeszélés mezőbe. Néhány igazi véleményeket Bliss Hair Home System azonban azt jelentette, hogy egy csoda történt, de nem azonnal.

belefutottam a fürdőszobában, ütött a tartalmát a fejét, és elkezdte várni … Mit mondjak? A csoda nem történt meg, és kaptam az első alkalommal, de állok és megértem, hogy azt jelenti, hogy a hidratáló és nem hagy zsíros film (és ez fontos!), Illata nagyon kellemes, nem száraz és nem zsíros haj. Az olajat a hajra alkalmazott, egyenletesen eloszlatva az egész hosszában, mielőtt stílus – nincs különbség, nedves vagy száraz.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

boldog mágikus átalakulás kellett várni még egy hetet, lányok. De miután néhány használ az én „sündisznó” kezdett, hogy inkább ápolt és egészséges néhány hét alatt észrevettem, hogy a haj nőni kezdett, és aktívan! Már nyolc hónapja most már fényes, egészséges haj, amely hamarosan nőni arra a szintre, „ellátás”. És ez nem egy álom, nem egy álom – ez igaz.

Ugyanakkor úgy halásztak a következő, és tanácsot ad:

Ez minden titkát kitűnő haj próbálja, szembe vele, és akkor boldog lesz.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...