Artrovex – az ár, a hivatalos honlapon, hogy hol vásárolnak, eredeti

[Total:    Average: /5]

Artrovex Artrovex. Nem kémia?

Mindenki szereti a természetes termékek, amelyek GMO-k és egyéb vegyszerek. Egy említik azt a tényt, hogy a kiegészítő tartalmaz néhány kémia készen áll a sokkoló gyanútlan vásárló.

További információ a hivatalos weboldalon

Mit jelent a gyűlölet a kémia a felülvizsgálat a közös krémet? A legtöbb, hogy sem közvetlen. Mivel az eladók ez a krém utálom kémia mint mi. Talán még egy kicsit erősebb. Ugyanakkor látni, hogy nem szeretik, hogy egy pillantást.

A felirat csomagolás azt mondja, hogy az előttünk „natív módosítatlan molekuláris formában micellás aktív komplex krém ARTROVEX” EM>. Mik ezek a bonyolult techie szó?

Native – az ő természetes állapotban, változatlan megőrzése a szerkezetet. Azaz, az összes összetevője a krém kell maradnia természetes állapotban, nem megy minden kémiai reakciót s és változásokat.

A micellás minden bonyolultabb. Ez a szó, hogy sok ismerős megléte miatt a micelláris víz tisztítsa meg a bőrt. Ez azt jelzi, hogy a tejszín összetételét micellák felületaktív anyagok, amelyek felgyorsítják a különböző kémiai reakció s.

Ez azt jelenti, ezek a fogalmak a natív és a micelláris lényegében összeférhetetlen. Nem lehet az eszközöket natív és micelláris – meg kell választani az egyik vagy a másik.

A készítmény biocrime. Grass, szarv, és a máj

Így van, a következő kép. Eladók a krém mondaná: ez csak természetes krém, természetes összetevőket a „eredeti formájában”. Nem vegyszerek – csak gyógynövények, agancsok és cápamáj.

Valójában azonban az említése „micellás” EM>, hogy láttuk a csomagoláson egyértelműen jelzi, hogy nincs natív képletek itt – anélkül, hogy a hírhedt kémia nem történt meg.

Komolyan, én biztosan semmi bajom kémia. Enélkül nem fog sem a gyógyszer vagy a kozmetikumokban. De ez a történet segít tisztán látni a képmutatást eladók krémet: a szavakkal, támogatják a használatát gyógynövények amelyeket a 3000 éves. De valójában a használata micelláris anyagok, amelyek elérik a második felében a huszadik században.

is kíváncsi, aritmetikai látható a leírása a készítmény. A agancsa Altáj Maral (szarvas agancs), máj cápa + 40 kivételes EM> gyógynövények + halott méhek + propolisz + jet Beaver + Beaver zsír = három komponenst. Az ilyen esetek.

“Szabadalmazott” komponensek Artrovex

Valaki azt kifogásolják, hogy beszélünk 3 igazolt összetevők félkövér. És állnak viszont ezeknek az anyagoknak. De ne játsszon Szent ártatlanság – ez az elmélet könnyen ellenőrizhető:

  • BCM-95 rossz, kurkumin kivonat (kurkuma). Nem cápamáj és szarvas agancs annak összetétele nem közel. De közül a bizonyság találunk említést beteg ízületek.
  • Chondromas. A tablettákat az azonos nevű termelt Kijevben. Sokatmondó, ők is szánt kezelés az ízületek. 40. sz gyógynövények a hátul – nem gyógynövény. Európában van Andromax – CHONDROMAX. Kár az ízületek. Összetétel: kondroitin-szulfát, D-glükózamin-szulfát, metil-szulfonil-vagy MSM (szerves kén), gyanta kivonat Boswellia, C-vitamin (aszkorbinsav), cink (cink-citrát). Általában nem is olyan, mint a leírás a honlapon biocrime.
  • A eco-koncentrátum egy általános kifejezés, amely szintén ingyenes. És hogyan lehet szabadalmaztatni halott méhek és a hód kövér?

Nyilvánvaló, hogy ezek a komponensek kitaláltak. A nevek vett rendelkezésre álló források az ízületek – lehetséges, hogy hatására a hiszékeny vevők bizonyos egyesületek: azt mondják, én valahol hallottam. Úgy tűnik, hogy ez valóban kezelni az ízületek … De valójában 100% hamis.

A vélemény „szakértő”. Válás vagy az igazság?

A történet a csodálatos alkatrészeket, amelyeket találták, megerősíti a szakértő.

Továbbra is a trend, már korábban említettük, felhívja a népszerű programok, amelyek kezelésére használják az ízületeket.

megemlítve MSM methylsulfonylmethane (szerves kén C2H6O2S). Számtalan étrendkiegészítők jelölt „MSM” a címkén, hogy az ígéret, hogy a test az anyag. De ha megy vissza a korábbi készítmény Artrovex, így nincs anyag.

További információ a hivatalos weboldalon

Ez azonban nem szükséges, hogy komolyan elemezni szavak ennek a szakértő. Végtére is, ő is, mint az előző információ hamis. Tény, hogy a férfi a képen – Aivar Woog, a cég vezetője TNS Emor, amely foglalkozik a szociológiai kutatás.

A fotó készült az internetről, és használni, hogy „hozzon létre” egy nem létező fűszereket.

Mi lesz a gyártó?

Itt van, amit meghallgatott engem „Sachera-Med”, hogy a vizsgálat ezt a „gyógyulás”. Kiderült, ők termelnek ezt a krémet a specials.order. De azt is meghatározza, hogy ez nem egy kiegészítést.

Összegzés Artrovex

További információ a hivatalos weboldalon

Nyilvánvaló, Artrovex Artrovex egy hamis orvosság kezelés az ízületek. Ennek összetétele tette ki, és „certifikovany alkatrészek” által említett eladók a krém nem létezik.

Leírás jelent – egy értelmetlen sor hívószavak célja, hogy megzavarja a potenciális vásárló. De ezek a szavak egyáltalán nem erősítették meg. És még a szakemberek, akik meggyőzni, hogy megvásárolja a krémet, kiderült, hogy hamis.

About Kelemen Gréta 389 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."