Hírek

Agromax felülvizsgálat

[Total:    Average: /5]Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Az FTS, a végrehajtó szervek a társaság nem tartalmazza kizárt személyek. A termelés magasan képzett szakemberek nagy tapasztalattal, akik folyamatosan fejleszteni tudásukat és képességeiket. A 10 éves GC „Agromaks” egy kis üzleti vált az egyik vezető gyártó cégek Oroszországban és a FÁK. A termelési kapacitás és a térfogat fejőberendezéseknél tízszeresére nőtt.


Az alapítók LLC “Agromax”

Ha rákattint a „kérést elküldeni” Hozzájárulok, hogy a személyes adatokat. A portál megvalósított beszerzés alkalmassága nagykereskedelmi forgalmazók és a lakossági ügyfelek, biztosítja a kényelmes termékkereső érdekes profilt.


Az összes rendelkezésre álló eszközökkel és az adatbázisunkban. Az Ön böngészője

nem felel meg a műszaki követelményeknek való munka szikra. Információ végrehajtási eljárás ellen «Cruise-Auto” nem található.


A utánnyomása anyagokat a helyszínen megengedett írásos hozzájárulásával a site adminisztráció. Ebben a folyóiratban publikál nemzetközi gyorssegélyt alap az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) és a Save the Children jótékonysági alap „Adj életet! ”Lehet, amelyet az eladásából származó 1 rubel minden számában a magazin, hogy mindenki, aki vásárol egy magazin, részt vesz a jótékonysági rendezvény. A folyóirat barátok azok az olvasók közzé levelüket, rajzok, történetek, érdekes receptet, kézműves, stb.


Vélemények Company Agromaks

Agromax

mezőgazdasági cég kínál főként drága importált felszerelések a tejipar. Gyártása és szállítása a high-tech tejipari berendezések és speciális tejipari rendszerek agráripari ágazat Oroszországban és a FÁK országokban.


közzé megható beszámolók gyermekek általános iskolás korú. Részletes információk a védjegyek, találmányok, használati minták, beleértve a nyilvántartási számot, megkezdésének napja és megszüntetése az állapotát.


Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!
  • a műtrágya számos nyomelemet, Keres Ufa műtrágya Agromaks, műtrágya varázsló.
  • A társaság „Listerra” ajánlatok folyékony komplex műtrágya nyomelem kelát formában saját termelési levélen alkalmazva a mezőgazdasági kultúrákban.
  • a táblázat adatai alapján a nyilvántartásból.
  • a vállalati kártya láthatjuk a beosztásról engedélyezett fajta tevékenység a szervezet.

Ügyfeleink – száz nyereséges állattartó telepek és a gazdaságok. A fő célja annak létrehozását volt, hogy olyan modern tejipari berendezés mezőgazdasági megfizethető áron, ami a minőség nem rosszabb, mint a külföldi analógok. Az Orosz Föderáció és fejlesztésének támogatása a mezőgazdasági és a ben alakult a gyártó cég gyári „IzhAgromax».


A készítmény teljes mértékben összhangban van a talaj tulajdonságai, akkor választjuk meg oly módon, hogy nincs káros hatása a talajra, biztonságos az emberre és az állatokra. A gyógyszer felgyorsítja a csírázás, így széles körben használják, mint egy áztató. A cég jegyzett 11 évvel ezelőtt, jelezve, hogy stabil működést és felügyeletét a hatóságok. Ha a tulajdonos vagy a fejét ez a társaság, akkor hozzáadni vagy szerkeszteni meg elérhetőségét. Is, akkor regisztráljon, és használja a speciális árakat a menedzsment számára.


F1.1310Ustavny tőke (alaptőke, meghatalmazott alapok, partner hozzájárulása) 0tys. 2018Strahovye hozzájárulások kötelező társadalombiztosítási elleni ideiglenes rokkantsági és anyasági rubelt. 2018Strahovye és egyéb járulékok kötelező nyugdíjbiztosítás jóvá az orosz rubelt a nyugdíjalap. GodNaimenovanieSumma2018Strahovye járulékok kötelező egészségbiztosítást a munkaképes népesség át a költségvetés a Szövetségi Kötelező orvosi Pénztár rubelt.


F2.2520Rezultat egyéb műveletek nem

szereplő nettó jövedelem (veszteség) perioda0tys. F1.1300Itogo szakasz szerinti III – Capital és rezervy12987tys

.

Bármilyen másolás saját anyagi megengedett a kötelező a forrás használata referencia. Az Ön böngészője nem nyújt teljes mértékben támogatja a JavaScriptek, hogy vezethet késedelmek az oldalakon a portálon.


A valós időben láthatjuk nem csak a megjelölt dátum, idő és a szobaszám, de a tényleges kezdési és befejezési idő az ülés valamennyi kérdésben érintő cég. Vizsgáljuk meg egy grafikont az állítja a választottbírósági ügyekben cégek a kiválasztott időszakban a felperes és az alperes. Teljes körű tájékoztatást a biztosíték a fizikai és jogi személyek. Információk a dátumát és számát a bejelentés, a zálogjogosult és a pledgor, valamint a tárgy a záloga. Ha rákattint a „Telefonhívás kérése” Hozzájárulok, hogy a személyes adatokat.


üzletek a növényvédő szerek és műtrágyák Moszkva

A növényekben emelkedik a szélsőséges hőmérséklet-változások, és hiányzik belőlük a nedvesség ellenállás. Agromaks Tsink200 – erősen koncentrált műtrágya tetején öltözködés, amely lehetővé teszi, hogy kompenzálja a hiány a cink növények egész tenyészidőszak a leveleken alkalmazzuk. Vízben oldható és a membrán alakú cink pronikatel biztosítja a teljes cink felszívódását és növeli a mobilitása elem a növényi szövetekben. A cink esszenciális a normális működését a növényi hormonok, nukleinsavak, növekszik pollenfertilitás, serkentik a kalcium felszívódását. Azotobacter – gyorsítja a növekedést, növeli immunitás és más kertészeti terményekre, természetesen gazdagítja a talaj

.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

About

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük