Potencia

Acai Berry – az ár, ahol vásárolni, hogyan működik

[Total:    Average: /5]

Az acai bogyó. Ön valószínűleg hallott róla. De mi is ez? Mit csinal? És ez egy súlycsökkentő csoda, mint egyesek állítják?

A lila acai bogyó (ejtsd ah-SAH-YEE) egyike a számos bogyók az Amazon, hogy a közelmúltban váltak népszerűvé kívül Dél-Amerikában. Sok állításokat tesznek a acai bogyó; egy részük igaz, mások viszont nem.

Acai Berry: egészséges választást?

Az acai bogyó, mint a többi hasonló bogyós találtuk, hogy bizonyos egészségügyi előnyöket. „Legalább egy tucat cikket a szokásos orvosi szakirodalomban beszélni az értékes hatását a bogyó”, mondja Valencia Porter, MD, a nők egészségének a Chopra Center Carlsbad, Kalifornia.

Kapcsolódó: omega-3 zsírsavak súlycsökkentő AIDS?

Egy táplálkozási szempontból, az acai bogyó szállít két fontos fronton:

  • jótékony antioxidáns hatással. Az acai bogyó tartalmaz antioxidánsokat, anyagokat, hogy harcot a káros molekulák, úgynevezett szabad gyökök. Túl sok a szabad gyökök kárt okozhat az emberi szövetek és olyan sokféle orvosi rendellenességek, beleértve a szív fertőzésből acai bogyó sötétlila pigment felelős antioxidáns hatása, amelyek hasonlóak a többi sötét bogyós gyümölcsök, mint a fekete áfonya és a szeder. A pigment tartalmaz antocianinok (kiejtve Anth-oh-SIGH-a-NINS), egy erőteljes osztályát fitonutriensek – tápláló komponenseket a növények – szolgáló antioxidánsok. Élelmiszereket tartalmazó antocianinok erős piros, kék, vagy lila colors.The erőssége az antioxidáns hatás a különböző élelmiszerekben által mért ORAC (antioxidánsok kapacitása) teszt. Minél magasabb az ORAC érték, annál erősebb antioxidáns hatása. „Az acai bogyó pontszámok elég magas,” Dr. Porter says.It kell jegyezni azonban, hogy egy nemrégiben készült tanulmány értékelésére antioxidáns hatását az egyes gyümölcslevek, gránátalma leve, vörösbor, Concord szőlőlé és áfonya juice múlta felül, ebben a sorrendben, mint acai bogyó leve.
  • gyulladásgátló tulajdonságokkal. Másik előnye az acai bogyó gyulladáscsökkentő hatása. Ahogy a neve is sugallja, gyulladásgátlók harcot gyulladás, ami összefüggésbe hozták számos egészségügyi problémát, többek között a szívbetegségek és a stroke. „Sok over-the-counter nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek dolgozik ugyanazon az útvonalon, mint az acai bogyó”, Porter megállapítja.

Acai Berry: What About Fogyás?

Másrészt az az állítás, hogy az acai bogyó jó a fogyás úgy tűnik, hogy alaptalan. „Nincs irodalom a tudományos folyóiratokban a fogyás és az acai bogyó”, Porter mondja. A része, amely az acai bogyó történet úgy tűnik, hogy csak egy újabb diéta átverés.

Ne csak a hiányzó súlycsökkentő inger, a legutóbbi nyilatkozatát a Center for Science in the Public Interest, a watchdog csoport figyelmeztette a fogyasztókat, hogy ne iratkozzon fel ingyenes vizsgálatok acai diétás termékek online, mert a panaszok nem engedélyezett hitel kártya díj a tárgyalás után véget ér.

Kapcsolódó: Superfoods A Super Health

Acai Berry: Mi a lényeg?

Annak ellenére, hogy nem egy súlycsökkentő csoda, az acai bogyó, valamint áfonya, szeder, és más színes gyümölcsök, jó belefoglalni bármilyen diéta. „Én mindig azt én beteg, hogy egy széles körű szín a diéta,” Porter mondja, „és a sötét lila pigment annyi pozitív egészségügyi ellátások – mondom én a betegek»enni szivárvány«, mert az egyes színeket a szivárvány egy sokféle tápanyagot, amelyek a különböző egészségügyi előnyöket.”

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...