[Total: 1   Average: 5/5]

körül a helyi jogorvoslati pénisznövelő lebeg halogén szőtt mítoszok és tévhitek. Úgy tűnik, minden egyszerű: elég bekenni a kiegészítő nappal és éjjel, és élvezze a növekedést.

De nem. Ezen kívül fontos, hogy megvásárolja az eredeti és szigorúan kövesse az utasításokat.

Mi

A krémet úgy tervezték, fájdalommentes tartós pénisz bővítés. Ez a tudományos tanulmányok alapján az étrend-afrikaiak ismert, hogy a legnagyobb fallosz a világon.

A terméket gyűjtött növény erőteljes komplex, ami befolyásolja a barlangos testekbe. Eszköze a helyi cselekvés megköveteli a rendszeres külső alkalmazás a pénisz. A táplálkozás a szövetek provokál erős növekedést.

P> Fekete valódi mérete megfelel az előírásoknak, a tanúsító – Óvakodj a hamis nulla dinamika a action.to tartalom ↑

Release formában és megjelenésben –

A kiegészítés szintetizálódik formájában lágy gyógyászati ​​formák.

A krémet formulázhatjuk lokális helyi használatra. Elérhető a csövek műanyag, a térfogat 50 ml, kartondobozba csomagolva. Csatolt kézikönyv leírja a tevékenységek és jellemzők.

A tartalma a cső közepes vastagságú, gélszerű masszát, szín nélkül és észrevehető illata. Ez áll a mindössze 4 hatóanyagok növényi eredetű.

A gél –

A kiegészítés épül alapján a növény. Ez magában foglalja a természetes összetevőket az itt termesztett ökológiailag tiszta régiók Dél-Amerikában és Afrikában.

1. táblázat Egy áttekintést a komponensek

Anyag

A legfontosabb elemek

használata a növekedés

Gyümölcs aguaje

Aminosavak

Vitaminok A, C

Ásvány

Olajsav

Plant enzimek

Ez hat a barlangos szövetekben serkenti a komplex fehérjék, táplálja és táplálja a bőrt

Gotu Kola

illóolajok

A-, E-,

bioflavonoidok

Magnézium

A szaponinok

regenerálja a szöveteket, és visszaállítja a teljes sejtlégzést, az intracelluláris metabolizmus

Lagenariya

aminosavak (lizin, triptofán, orgigin)

Cink

Zsírsavak

E vitaminok, C és

Továbbfejlesztett sejtnövekedést, helyreállítja a sérült szövetek

gyömbér

A zsírsavak

A szterolok

Alkaloids

felmelegszik, biztosítja a

teljes vérkeringést, hangok

Hogyan krém

Az egyes komponens saját farmakológiai hatását.

működik az összes a szöveteket a pénisz:

  1. Érrendszeri komplex – javítja a vérkeringést, bővülő kapilláris, érhálózat. Rések, üregek üreges testet kap szuperhatalmak egy nagy pumpálja a vért. Minél magasabb a vérellátás a jobb mérete növekszik.
  2. Tissue telítettsége tápanyagok – növényi aminosavak dolgozni a növekedés endothel simaizom sejteket. Protein vegyületek teszik a osztódik, bővítése pénisz és szélessége, hossza.
  3. A megnövekedett termelésre saját kollagén-elasztin rostok – a szerkezeti alapja a növekedés, a felszínen a bőrt.

OL> A kiegészítés hatása halmozódik. Az első vizuális eredményeket értek el a második héten a kurzus.

2. táblázat Növekedési

kilátások

 

Használat utasításokat

Ahhoz, hogy megkezdje egy sor higiéniai eljárások. Tusoljunk nézni tiszta kézzel. Szárítsuk a pénisz egy törülközővel – a termék alkalmazása a száraz bőrt. Nedvesség, részecskék a víz, hogy csökkentsék a hatóanyagok koncentrációja.

A következő lépés:

 • tegyen egy csepp tejszín teljes hossza mentén a hordó. A legjobb, ha a munka maximális merevedés, hogy fedezze a maximális felületi;
 • biztos masszázs mozgás, alkalmazza a bőrén;
 • tovább masszázs, amíg teljesen felszívódik, de nem kevesebb, mint 10 perc;
 • A kijuttatandó – naponta egyszer. Tanfolyam időtartama – 4 hét.

Számos további technikák, amelyek javítják a növekedést.

Hogyan gél max:

  1. Gyakorlat jelq: vaszkuláris technika kétszer fogja erősíteni a hatékonyságát. Fogja meg a hordót az OK-fogást. Befolyásoló gyűrűt, mozgassa a fejét. Ismételjük használt, és így 25-40 készletek. Tartaniuk nyomás, de fájdalom nélkül. Ha szükséges, adjunk hozzá egy új rész a krém;
  2. Start meleg borogatás alkalmazása előtt és után. Alkalmazása előtt szükség van egy

   vizes borogatást, – meleg vízbe áztatva törölköző szuperponálódik a pénisz 10-15 percig. Felszívódás után – száraz (törölköző melegítjük a szárító, vagy a radiátor). Ez az egyszerű művelet növeli a felszívódást anyagok;

  3. Tegye alkalmazás – telepíteni egy réteg krémet műanyag csomagolást 10-15 percig. Ilyen kunshtyukov teljes mértékben megnyitja a pórusokat és a bőr megteszi az összes szükséges anyagot.

OL>

Vásárlás

A legsürgősebb feladat az, hogy vesz egy hamis kiegészítés. Cumi nem tartalmazzák a megfelelő hatóanyagokat és bizonyítják a zéró dinamika növekszik. Miután egy próba a férfiak, hogy elhagyja a negatív visszacsatolás. Ahhoz, hogy az eredeti, látogasson el a gyártó weboldalára. Vásárolni igazi, úgy fogja érezni, teljes erejével a növényi növekedés formula.

Vélemények a férfiak és orvosok

A termék sikerült felhalmozni gazdag tapasztalattal a gyakorlati alkalmazás között a vevők és képviselői az orvosi közösségben. Értékelje a gél alapján valós értékelés.

Sergey, 19 éves, Arhangelszk

Ment 4 hét után kezdtem kenetet a gélt. Mindent jól rajzolt gyakorlatok (nem minden alkalommal), soha nem hiányzott napok és pontosan követte a kurzus. Átlagban, masszázs tölteni mintegy 20 perc alatt. Kezdetben volt 14,5 cm erekció, most 17,8. Úgy látszik, hogy a pénisz nagyobb lett a térfogata.

Úgy néz ki, masszívabb. Van egy másik, plusz – a szex lett sokkal hosszabb, miközben a tagok tartják, mint egy kő, akkor is észrevette.

Boris, 35 éves, Szentpétervár

Kipróbált egy csomó különböző darab, nem tudta áttörni a növekedés heveder. Plusz minden alkalommal én gördült vissza befejezése után a kurzus. ez egy teljesen más történet. Minden nap volt elfoglalva kétszer vonzotta bemelegítés, Jelqing. A pénisz lett olyan kemény, mint a kő. Az erekció nem nyomják. Az eredmény a növekedés kiváló. 4 hét során közel +5 cm

Vladimir Ivanovics, urológus, klinika MEDISTAR

javasoljuk, hogy használja a gél együtt manuális gyakorlatok.

Traction – erős platform fokozatos növekedése heveder hossza. Csak ne merüljön téveszmék, a kiegészítő munkák és anélkül, hogy a CCT a pályán van. Csak a további terhelést megsokszorozza a hatást. Biztos vagyok benne, hogy hasznos lesz a férfiak, akiknek a pénisz mérete jóval kisebb, mint az átlagos adatokat.

Maxim Leonidovics andrologist, klinika Renovacio

az első – line kiegészítése fájdalommentes növekedése a fallosz a férfiak minden korcsoportban. Az eszköz már régóta szerepel urológiai és már néhány éve használják. A készítménynek magas potenciájú, sebesség a hatás kezdetének.

Megengedett hosszú távú alkalmazás, az arány a haszon-kockázat munkák mellett a beteg. Az a képesség, hogy növelje a hangerőt, a barlangos testek már klinikailag proved.Book hivatalos honlapján

Online rendelés a nyilvános oldalon egy biztonságos és megbízható módon vásárolni. Válassza ezt az utat, és soha nem találkozik egy hamisítvány. Ez egy erőforrás megalapozott hírneve, bizonyítottan a legjobb kéz. Rugalmas fizetési mód, szállítás.

Ellenjavallatok

A terméket használjuk a háttérben a progresszív Dermato-nemi betegségek és sérülések a bőr tag. Használata tilos alatt a 18 év, ha a krém okoz helyi allergiás reakció. Ha negatív reakció leállítása során, hogy egy antihisztamin.

Legyen óvatos, hogy nem vásárol hamis! Az eredeti krém egy igazi vadászat. Csak abban az esetben rendelje meg a boltban a hivatalos weboldalon keresztül.

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

By Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."